Web developer met een duidelijke visie

Vanuit een passie voor het wereldwijde web werd Berwouts Web Development opgericht. Met als doel om Belgische startups, kleine ondernemingen en vzw's te ondersteunen met hun digitale activiteiten

Berwouts

De kracht van het niet moeilijker maken dan het is

Ik ben een Front-end Developer. Ik creƫer websites die snel en makkelijk te gebruiken zijn met de beste werkmethodes.

Ik gebruik HTML, CSS en JavaScript om responsive websites te maken die gebruikers de beste en meest gebruiksvriendelijke ervaring bieden die geschikt is voor hun apparaat en browser.

Ik schrijf code die semantisch, toegankelijk, zoekmachine vriendelijk, makkelijk te onderhouden, cross browser compatibel, en performant is.

2003

Ik leer mezelf HTML en CSS aan en ontwikkel mijn eerste sites. In de woonkamer. Op de gemeenschappelijke computer in huis.

2010

Als student maak ik samen met een vriend mijn eerste sites voor klanten. Zo konden we genoeg pintjes drinken tijdens onze studententijd.

2018

Ik krijg terug de kriebels om websites te maken maar besefte dat ik bijna 10 jaar achterstand had. Gelukkig kon ik als digital project manager in een web agency aan de slag. Zo stond ik terug dicht bij alles wat te maken had met web development.

2020

Corona breekt uit! In die periode heb ik op een snel tempo mijn HTML, CSS en JavaScript kunnen bijschaven. Ik leer mezelf Vue Js, Nuxt en Netlify aan.

2021

Ik bouw mijn porfolio website en maak terug websites.

Over Peter Berwouts